Zorgeloos uitbesteden van uw:

Straat & Grondwerk, rioolinspectie & rioolaanleg, minigraververhuur, montage

Onze diensten 

We leveren een breed pakket diensten, daarmee zijn we veelzijdig en in staat om tijdens de uitvoering van projecten alle voorkomende werkzaamheden zelf op te pakken.

Straat & grondwerk

Grondwerk ten behoeve van kleine projecten en particulieren. Met het uitgebreid assortiment aan machines en vrachtwagens in diverse maten kunnen wij vele verschillende soorten grondwerk verrichten. Van het uitgraven van een oprit tot grotere projecten

Het uitgraven van kelders en funderingen voor de nieuw- of aanbouw van een huis of schuur is voor ons dagelijkse kost. Met een mobiele kraan kunnen wij uitstekend kelders uitgegraven worden, desgewenst kan de uitkomende grond afgevoerd worden. Een mini graver wordt gebruikt voor het uitgraven van de fundering. De mini graver maakt gebruik van verschillende bakken waardoor verschillende breedtes en dieptes van funderingen mogelijk zijn. Indien er nog bestaande opstand aanwezig is die gesloopt dient te worden voordat gestart kan worden met de nieuwbouw is het mogelijk dat wij dat tevens voor u verwijderen.

Een nieuwe bestrating voor uw oprit vraagt om een goede ondergrond. Immers u wilt van uw nieuwe bestrating lang kunnen genieten. Als eerste zal vaak de oude bestrating verwijderd moeten worden, waarna het uitgraven van de oprit kan plaatsvinden. Hierbij moet rekening gehouden worden met het peil van de bovenkant van de nieuwe bestrating, de dikte van de nieuwe bestrating en hoeveel korrelmix en straatzand u wilt toepassen. We zijn graag bereid u hierin te adviseren en het spreekt voor zich dat we alle beschreven werkzaamheden voor u kunnen verrichten.

Indien u uw tuin wilt veranderen zult u ook vaak met bovenstaande beperkingen te maken krijgen. Ook hier kunnen we u van dienst zijn indien er een toegang is van 1 meter. Afvoer van groenafval en eventueel aanvoer van goede teelaarde kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen.


Riooltechniek (rioolverstopping, rioolinspectie en rioolvernieuwing)

Is uw WC  / afvoer / gootsteen / doucheputje of regenpijp verstopt ?

Afvoeren doen vaak jarenlang dienst, totdat er “ineens” een verstopping ontstaat. Meestal begint dit met het langzamer doorlopen, geborrel, rioollucht, totdat er niets meer wegloopt. Het riool is verstopt ……..  WK Bedrijfsdiensten lost het probleem voor u op!

Om gebreken in de constructie van uw riolering te kunnen constateren kunnen onze camera’s als hulpmiddel dienen. Er kan nauwkeurig worden bepaald waar het probleem (breuk, verzakking, wortel ingroei) zich voordoet waarna in overleg een planning kan worden gemaakt hoe het euvel kan worden verholpen. Zo kan reparatie doelgericht plaatsvinden en kunnen de kosten worden beperkt.

Door middel van een verenmachine met diverse opzetstukken kan de riolering ontstopt worden (mechanisch reinigen). Ook kan met behulp van water (hogedruk) de riolering worden doorgespoeld, de rioolslang spuit zichzelf door hogedruk de rioolleiding in. Alles wordt los gespoten en belandt uiteindelijk in het gemeenteriool. De werkwijze voor het ontstoppen van de afvoer is in elke situatie weer anders en wordt ter plekke bepaald door de monteur, het resultaat is echter wel hetzelfde: u kunt weer zonder problemen van uw afvoer gebruik maken !